About us NL

EN  NL  ES

Over Colsulting

Colsulting is de perfecte bondgenoot om de problemen op te lossen die middelgrote en kleine bedrijven vaak tegenkomen wanneer ze zaken doen tussen de Zuid-Amerikaanse en Europese markt, waardoor alle complexiteit wordt weggenomen.

Met een persoonlijke service, een netwerk van waardevolle contacten en een effectief, getalenteerd en deskundig team; Colsulting biedt daarbij een reeks consulting-, strategische en operationele diensten die onze klanten begeleiden bij het uitvoeren van succesvolle commerciële activiteiten in Europa, vanuit ons kantoor in Nederland en in Latijns-Amerika vanuit ons kantoor in Colombia.

Voordelen van het werken met ons:

• We elimineren onnodige acties, waardoor onze klanten efficiënt te werk kunnen gaan.
• We hebben een groep bondgenoten die hand in hand samenwerken met Colsulting in de behoeften van onze klanten.
• Een internationale commerciële kennis hebben, met een diep begrip van het gebied, vooral met betrekking tot juridische zaken in Colombia.
• We hebben een strategische positie en bereiken direct contact met de juiste persoon.

Visie

In een geglobaliseerde, onderling verbonden, diverse en complexe wereld biedt Colsulting een brug tussen de Europese en Colombiaanse markt. Door een gepersonaliseerd teamwork, met brede kennis van het territorium, de taal en de cultuur, proberen we de concurrentiepositie van uw bedrijf te vergroten in een nieuwe en onbekende markt.

Missie

Het creëren van een duidelijke, stabiele en directe integratie tussen de Latijns-Amerikaanse en Europese markt, door onze klanten professionele en persoonlijke ondersteuning te bieden aan bedrijven en projecten en hierbij te ontwerpen, ontwikkelen, vertegenwoordigen en promoten met een professioneel, ervaren en zeer betrokken team.

Onze waarden

Betrokkenheid – Onze motivatie gaat verder dan naleving.
Ervaring – We hebben de vereiste kennis en een voorbereid team dat voor u werkt.
Innovatie – We ontwikkelen en implementeren nieuwe strategieën om betere resultaten te behalen.
Integriteit – We handelen eerlijk en transparant.
Passie – We houden van wat we doen en waar we het doen, wat ons ertoe brengt om een uitzonderlijke service te bieden.